Официално: Лудогорец се подсили с швейцарски нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" може би са счупили трансферния рекорд за България

Шампионът на България Лудогорец обяви официално привличането на нападателя Квадво Дуа. Все още няма информация колко точно е струвал швейцарецът на “орлите”, но според слуховете сумата, която те са платили може да достигне до 5 милиона евро с различни бонуси, което би било рекорд за България.

“Много съм щастлив, че съм в Лудогорец. Трансферът ми в този клуб е голяма крачка напред в кариерата ми. Надявам се да оправдая доверието на треньора и хората, които ме привлякоха. Знам много за Лудогорец. Следих участието на тима в Шампионската лига”, каза Дуа в изявление, което бе публикувано на официалния сайт на клуба.

От Лудогорец съобщиха, че Дуа ще бъде официално представен преди днешния мача с Балкани, който ще бъде решаващ за сезона на “орлите”. Според планът Дуа трябва да започне тренировки този четвъртък.

Дуа има богата визитка. Той е носил екипите на Вил, Сервет, Винтертур, Ксамакс и Йънг Бойс, а за последно играе във втородивизионния немски тим Нюрнберг. През изминалата кампания той вкара 11 гола в 33 мача.