Ливърпул няма да продава Салах без значение от офертата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Анфийлд" са категорични, че египетският национал не се продава

През тази седмица има много слухове, че Мохамед Салах ще бъде поредната звезда, която ще заиграе в Саудитска Арабия, подсилвайки отбора на Ал Итихад. Реномирания журналист Дейвид Орнстий също обяви за интереса на Ал Итихад към звездата на Ливърпул. Египетският национал е ключова част от състава на Юрген Клоп и бе заявил, че ще остане на “Анфийлд”, но може и да бъде изкушен от сериозната заплата на саудитците.

От Ливърпул обаче са категорични, че Салах не се продава, независимо от това каква сума ще постъпи като оферта от клуба от Саудитска Арабия, съобщава Нийл Джоунс. Журналистът е считан за един от най-близките представители на медиите до “червените”. Мърсисайдци смятат да откажат офертите на Ал Итихад, така че сделка до края на това лято изглежда малко вероятна.

По-рано днес медията FourFourTwo писа, че Салах се доближава до Саудитска Арабия. Ливърпул вече продаде двама играчи в лигата това лято – Фабиньо и Джордан Хендерсън. Според информация на Arriyadiyah, Мо Салах сериозно обмисля мега парично предложение от Ал-Итихад и може скоро да се премести в лигата на Саудитска Арабия като следващата голяма футболна звезда, която ще заиграе в Близкия Изток.