Манчестър Сити се интересува от халф на Лестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
24-годишният полузащитник Киърнан Дюсбъри-Хол може изненадващо да се озове на "Етихад"

Според информация на изданието 90min, отборът на Манчестър Сити обмисля привличането за 24-годишния полузащитник на Лестър Сити – Киърнан Дюсбъри-Хол. Пеп Гуардиола предпочита да вземе Матеус Нунес или Еберечи Езе, така че английският халф е резервен вариант.

Киърнан Дюсбъри-Хол беше важен играч за Лестър Сити във Висшата лига през миналия сезон и има потенциала да бъде качествена опция и за Пеп Гуардиола. Манчестър Сити привлече Матео Ковачич като заместник на напусналия Илкай Гюндоган, но на “Етихад” искат още един нов играч в средата на терена, особено сега, когато белгийският халф Кевин Де Бройне е контузен.

24-годишният Дюсбъри-Хол ще добави енергия и креативност към халфовата линия на Манчестър Сити. Възможността да се присъедини към шампионите на Висшата лига ще бъде вълнуваща опция за полузащитника и той ще иска да се завърне в Премиър Лийг възможно най-скоро. Дюсбъри-Хол е твърде добър за втората дивизия Чемпиъншип и трансфер в Манчестър Сити ще бъде идеалната стъпка в кариерата му.

Тимът на Лестър Сити няма да иска да продаде ключов играч като Дюсбъри-Хол през това лято, но пък при добра оферта от страна на Ман Сити, то клубът от “Кинг Пауър Стейдиъм” ще обмисли продажбата на халфа.