Ливърпул желае да направи мега трансфер с Килиан Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черевните" може да осигурят необходимите средства за френската звезда с продажбата на Мохамед Салах

Според медията Team Talk, Ливърпул може да намери начин да подпише с Килиан Мбапе и да осигури финансите за сключване на сделка за подписа на френската звезда. Мърсисайдци биха могли да направят мащабна продажба на Мохамед Салах, за да осигурят услугите на 24-годишния Мбапе, чийто договор с ПСЖ изтича в края на сезона.

През лятото Ливърпул беше готов да отхвърли огромната оферта от 150 милиона паунда от Ал Итихад за Мохамед Салах. Тъй като прозорецът на Саудитска Арабия остава отворен няколко дни след затварянето на Висшата лига, клубът от Близкия изток може би щеше да се върне с нова оферта, ако мърсисайдци бяха склонни да преговарят за египтянина.

Тяхната позиция може да е смекчена, тъй като Ливърпул вече ясно мисли за дългосрочното бъдеще и какво може да направи с парите, получени от огромна продажба на Салах. Предположенията са, че те ще се хвърлят в битката за Килиан Мбапе. Някои медии вече предполагат, че Ливърпул е направил оферта или обмисля да направи такава.

Мбапе не желае да остане в Пари Сен Жермен след настоящия сезон и може да напусне като свободен агент. Години наред Мбапе изглеждаше предопределен да се присъедини към Реал Мадрид, но нещата се промениха и сега Ливърпул мечтае да има французина в своите редици.