Лудогорец ще преследва нов успех над Спартак Търнава в ЛК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" имат чудесен шанс да излязат на второ място в групата си в Лига на Конференциите

Тази вечер от 22:00 ч. отборът на Лудогорец ще се изправи срещу Спартак Търнава в Словакия. Българският шампион влиза като фаворит в срещата, а в първия мач в Разград постигна победа с 4:0 срещу този съперник на 21 септември. Два месеца по-късно “орлите” ще преследват нов успех срещу Спартак Търнава. Евентуална победа ще увеличи шансовете на разградчани да продължат в следващата фаза на турнира.

Преди двубоя в Търнава тази вечер, тимът на Лудогорец е 3-ти в класирането в група Н с актив от 6 точки, като има една по-малко от втория Нордселанд и е на три зад лидера Фенербахче. Тъй като първите два тима в подреждането се изправят един срещу друг, те ще загубят точки и това е шанс за Лудогорец. Тимът на Георги Дерменджиев се отправи към Словакия след поражение с 2:3 от Славия в efbet Лига, но въпреки това в Европа се очаква да покаже по-добра игра. Лудогорец надви Фенербахче с 2:0 в последната си среща в турнира и ще се опита да запише нов успех в Лига на конференциите.

Спартак Търнава е на дъного в група Н с една спечелена точка от четири мача. Тя дойде при ремито 1:1 срещу Нордселанд на датска земя в миналия кръг. Спартак Търнава е в добра форма с пет победи и едно равенство в последните шест мача. Очевидно Лудогорец трябва да подходи много серизоно към двубоя на стадион „Антон Малатински“, ако иска да се прибере в България с положителен резултат.