google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Горнооряховският тим демонстрира видимо подоберения в играта си в последните седмици

Прогресиращият в последните седмици Локомотив (Горна Оряховица) записа пети пореден мач без загуба, завършвайки наравно – 3:3, при гостуването на Созопол в среща от 14-ия кръг на Втора лига.”

“Железничарите” могат да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като три пъти успяваха да поведат в резултата, но така и не съумяха да стигнат до крайния успех.

В средата на първата част Тодор Таушанов даде аванса за ансамбъла на Георги Иванов, но Созопол отвърна на предизвикателството с гол на Венцислав Гюзелев няколко минути преди антракта.

Локо обаче нямаше никакво намерение да успокоява темпото и Александър Стефанов се разписа, за да направи резултата 1:2. В 68-ата минута Иван Колев отново изравни, а най-драматичните мигове бяха оставени за последния четвъртч час игра.

Виктор Митев стана автор на трети гол за тима от Горна Оряховица, но когато той се виждаше победител в динамничния сблъсък, Диян Молдованов фиксира крайното 3:3, превръщайки в гол отсъдената дузпа.

Така двата отбора останаха “залепени” във временното класиране с равен точков актив. Локо остана на 14-а позиция с 11 пункта, толкова имат Созопол и Миньор (Перник), който днес отстъпи с 2:0 при гостуването на Хебър (Пазарджик).

Начело е Кариана (Ерден) с 27 точки от 13 мача, следван от Локомотив (София) с 26 от 12 срещи. Пирин (Благоевград) също е с 26, но от 13 мача.

В следващия кръг Локомотив приема втория тим на Лудогорец. Двубоят е на 30 ноември, понеделник, от 14.30 часа. Два дни по-рано Созопол гостува на последния Нефтохимик (Бургас).