Локомотив Пловдив прави любопитен трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Лаута" ще вземат брата на Станислав Иванов

Локомотив Пловдив ще привлече един от най-талантливите български халфове. “Черно-белите” са близо до подсилване на състава с брата на Станислав Иванов – Ивайло, информира “Тема Спорт”. Вътрешният полузащитник ще премине в лидера в efbet Лига като свободен агент.

Наскоро Ивайло Иванов прекрати своя контракт с тима на ЦСКА 1948, където се подвизава основно за дубъла. 21-годишният дефанзивен халф осъществи трансфер при “червените” в началото на годината, като помогна на ЦСКА 1948 II да спечели шампионата на Втора лига, записвайки участие в девет мача. Преди това младокът бе 2 сезона и половина в тима на Янтра, като футболистът  е възпитаник на школата на Левски.

След като е разтрогнал с ЦСКА 1948, роденият в Габрово футболист веднага е бил потърсен от спортно-техническият щаб на Локо Пловдив, който се стреми да привлича млади български играчи. Очаква се халфът да направи своя неофициален дебют за “черно-белите” в приятелския мач срещу Арда, който е насрочен за петък от 17:45 часа в Кърджали. Ако Станислав Иванов остане в Арда, то Ивайло може да се изправи срещу брат си в тази среща.