Локомотив Пловдив предлага абонаментни карти за новата трибуна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Черно-белите" пуснаха карти за новата Южна тринуба

Локомотив Пловдив продължава модернизирането на своя стадион. Както е известно, новата Южна тринуба на “Лаута” бе открита в домакинския мач срещу ЦСКА в началото на месеца. Вече са пунати в продажба абонаментни карти за трибуната, на която ще има фенове на гостите, но по по-голямата част от нея ще е за запалянковците на “смърфовете”.

Картите ща са валидни до края на сезон 2023/24. Всеки, който си закупи абонамент, ще може да гледа от трибуната двубои от efbet Лига и от Sesame Купа на България. Цената на картата е 90 лева, а за деца от 7 до 14 години и лица над 65 години – 50 лева.

Пластиките вече се продават в онлайн магазина на Локомотив Пловдив. От понеделник (16.10) всеки може да си закупи карта и от административната сграда на стадион “Локомотив” (работното време е от понеделник до петък между 10:00 часа и 17:00 часа).

Междувременно Локо Пловдив се готви за старта на участието си в Купата на България. В събота лидерът в efbet Лига гостува на Добруджа. Мачът е от 13:30 ч. като “смърфовете” ще бъдат без голяма част от основните си играчи. Следващият домакински мач на тима в първенството е срещу Берое.