Лудогорец с втори опит да изненада Фенербахче в Лига на конференциите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" преследват втора победа в груповата фаза на Лига на конференциите

Тази вечер от 22:00 ч. българският шампион Лудогорец посреща турския гранд Фенербахче в среща от 4-ия кръг на група Н в Лига на конференциите. “Орлите” се изправят за втори път срещу този съперник, като загубиха с 1:3 на турска земя на 26-ти октомври. Може ли Лудогорец пред своя публика да измъкне положителен резултат срещу Фенербахче?

Лудогорец влиза в този сблъсък след три поредни победи в българското първенство. В Лига на конференциите обаче “зелените” имат един успех и две поражения, което им отрежда трето място в групата. Лудогорец изостава на три точки от втория Нордселанд и на шест пункта от предстоящия си съперник Фенербахче. Ако българският първенец загуби срещата тази вечер, то може и да се прости с шансовете си за класиране на директните елиминации.

Фенербахче прави феноменален сезон 2023/24, в който допусна първата си загуба през изминалия уикенд – 2:3 от Трабзонспор. Забележителна серия от 20 поредни победи бе регистрирана от турския гранд преди поражението от Трабзонспор. Фенербахче вече гледа към следващата фаза в Лига на конфернециите, но ще дойде в България с една мисъл – за победа. Турският тим е в ролята на фаворит, но Лудогорец е доказал през годините, че на соствен терен може да побеждава големи отбори.

Открийте как да се възползвате максимално от спортните бонуси на Betano за следващия мач.