Унион Берлин с историческа първа точка в ШЛ след реми с Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Берлинчани измъкана равенство в гостуването в Неапол, въпреки че бяха тотално надиграни

Отборите на Наполи и Унион Берлин направиха реми 1:1 в среща от 4-ия кръг на група С в състезанието. Матео Политано и Давид Датро Фофана отбелязаха попаденията в двубой на “Стадио Диего Армандо Марадона”.

Тимът на Наполи събра 7 точки след това реми и остана на второто място в класирането на група С. Неаполитанци имат четири пункта аванс пред третия Брага, който тази вечер гостува на Реал Мадрид.

Домакините доминираха тотално през първото полувреме. Амир Рахмани и Пьотър Желински направиха пропуски за неаполитанци в началните минути. В 23-ата минута удар на Натан срещна страничната греда и гостите оцеляха.

Наполи поведе в резултата в 38-ата минута напълно закономерно. Хвича Кварацхелия изведе Марио Руи по крилото и бранителят центрира в пеналта на гостите, като топката се отби в Матео Политано и влезе в мрежата на Рьонов – 1:0.

В началните минути на втората част Матео Политано пропусна добра ситуация за втори гол. В 52-рата минута берлинчани шокираха своя противник. Давид Датро Фофана се разписа от близка дистанция за 1:1.

Гостите се представяха на по-добро ниво през второто полувреме. Кристофер Тримел отправи силен шут в 68-ата минута, като вратарят на домакините Алекс Мерет се намеси чудесно.

В 83-ата минута вратарят на берлинчани Рьонов се намеси на висота при шут на Хвича Кварацхелия. До края на двубоя ново попадение не падна и двата тима си поделиха по една точка.

Най-интересните сблъсъци в Шампионската лига тепърва предстоят и вие имате възможността да се впуснете в екшъна. Как? Просто разберете как се прави регистрация в bet365 и се включете в играта.