google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" ще се опитат да се върнат на победния път след загубата от Балкани

Шампионът на България Лудогорец започва защитата на титлата с визита на новака Крумовград. Срещата е тази вечер от 21:00 ч. в Коматево, като двубоят ще бъде ръководен от Никола Попов. “Орлите” влизат като тотални фаворити в срещата. Букмейкърът Палмс бет дава коефициент 1.27 за победа на “орлите”, докато ставката за успех на домакините е 14.14. Лудогорец ще преследва задължителна победа, за да вдигне морала си след загубата от Балкани с 0:2 във вторник на старта на квалификациите в Шампионска лига.

Крумовград ще изиграе първия мач в своята история в елита на българския футбол. За съжаление на феновете на отбора, той няма да се проведе в града. Крумовград ще домакинства в Коматево, тъй като техният стадион няма лиценз за мачове от елита. През миналия сезон Крумовград зае 3-ата позиция във Втора лига и спечели право на директна промоция. Отборът има амбиции да се затвърди в елита, като направи сериозна селекция, привличайки над 10 нови футболисти, голяма част от които са играли в родния елит.

Лудогорец водеше люта битка за титлата с ЦСКА в миналия сезон и до последния кръг не бе ясен шампионът. Очаква се и през новата кампания двата тима да бъдат много близо един до друг в класирането. Лудогорец е фаворит на букмейкърите за титлата. “Орлите” обаче играха много слабо в първия си официален мач и във вторник загубиха от Балкани с 0:2 в Прищина. Треньорът Ивайло Петев може да направи ротации в състава за шампионатния двубой с Крумовград, но въпреки това “зелените” са големи фаворити за победата в palms bet и би трябвало да грабнат трите точки срещу новака в Първа лига.