Лудогорец ще стартира сезона в Първа лига с победа според Palms bet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" ще се опитат да се върнат на победния път след загубата от Балкани

Шампионът на България Лудогорец започва защитата на титлата с визита на новака Крумовград. Срещата е тази вечер от 21:00 ч. в Коматево, като двубоят ще бъде ръководен от Никола Попов. “Орлите” влизат като тотални фаворити в срещата. Букмейкърът Палмс бет дава коефициент 1.27 за победа на “орлите”, докато ставката за успех на домакините е 14.14. Лудогорец ще преследва задължителна победа, за да вдигне морала си след загубата от Балкани с 0:2 във вторник на старта на квалификациите в Шампионска лига.

Крумовград ще изиграе първия мач в своята история в елита на българския футбол. За съжаление на феновете на отбора, той няма да се проведе в града. Крумовград ще домакинства в Коматево, тъй като техният стадион няма лиценз за мачове от елита. През миналия сезон Крумовград зае 3-ата позиция във Втора лига и спечели право на директна промоция. Отборът има амбиции да се затвърди в елита, като направи сериозна селекция, привличайки над 10 нови футболисти, голяма част от които са играли в родния елит.

Лудогорец водеше люта битка за титлата с ЦСКА в миналия сезон и до последния кръг не бе ясен шампионът. Очаква се и през новата кампания двата тима да бъдат много близо един до друг в класирането. Лудогорец е фаворит на букмейкърите за титлата. “Орлите” обаче играха много слабо в първия си официален мач и във вторник загубиха от Балкани с 0:2 в Прищина. Треньорът Ивайло Петев може да направи ротации в състава за шампионатния двубой с Крумовград, но въпреки това “зелените” са големи фаворити за победата в palms bet и би трябвало да грабнат трите точки срещу новака в Първа лига.