Любо Пенев: На снега се видя, че този отбор има почерк и стил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лека-полека да отиваме нагоре на всички нива", уверен е треньорът на Царско село

Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви след хикса с шампиона Лудогорец, че може би малко не е достигнало на неговия тим за пълния комплект точки. “По принцип съм си в добро настроение. Това, че съм по-мрачен, не значи, че не съм окей. Показахме характер и желание за победа. Може би малко не ни достигна, но двубоят беше равностоен. И двата отбора искаха да спечелят мача. Искам да похваля момчетата. Да не им стане навик, че непрекъснато го визирам. Те се представят добре по време на тренировъчния процес. Тренирайки добре, играем добре. Трябва да продължаваме в тази линия. Ще имаме почивка, в която има неща, които трябва да се коригират. Убеден съм, че в следващите четири мача ще завършим на добро ниво”.

Пенев обяви, че отборът ще завърши кампанията с тези футболисти, като освен това похвали автора на попадението за „царете“ – Марин Кавдански. “В момента не казвам какъв пост ще търсим. Ще завършим първенството с тези футболисти. Подготвяме се за предстоящите мачове. Плановете трябва да се реализират. Кавдански е опитен футболист, играе добре с глава и крака и знае как да се позиционира. Неслучайно е вкарал толкова голове. Има повече голове от нашите нападатели, събрани заедно. Нападателите трябва да взимат пример от него”.

“Много добре се справяме. На снега се видя, че този отбор има почерк и стил. Предстоят мачове и ще видим. Следващите мачове са важни и ще бъдат интересни. Ще имаме две контроли. Пожелавам успех на Ясен Петров. Започва с три тежки мачове. Успех на момчетата и да няма контузии. Лека-полека да отиваме нагоре на всички нива”, каза още наставникът на столичани.