Любо Пенев прави доста промени в състава за мача с Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ел Голеадор отново обяви трите цели пред ЦСКА - шампионска титла, купа, Европа

Наставникът на ЦСКА София Любо Пенев обяви, че планира да направи доста промени в състава си за последния двубой в първенството – утрешното домакинство на Берое.

В същото време обаче бившият централен нападател, който днес бе обявен за Най-добър треньор в анкетата, организирана от Асоциацията на българските футболисти, подчерта че няма да се допуска каквото и да е подценяване на мача и съперника.

“Ще изненадаме Берое с много промени в нашия състав или поне няколко, които според мен те не очакват, но ние си гледаме нашия отбор,” заяви Пенев.

“Мачът не е протоколен в никакъв случай. Ще има промени. Някои футболисти, които са играли по-малко, ще вземат участие. Никакво подценяване. Всеки мач трябва да се изиграе както трябва, на максимални обороти.

“От един мач не можеш да дадеш отговор кой ще остане. Аз ги наблюдавам вече от два месеца. Мога само да ги похваля и поздравя. Доволен съм от това, което се случи за толкова малко време. Когато поех отбора поставих три цели. Шампион, Купа, Европа. От тези три цели постигнахме две. Трябва да продължим точно по този път. Това е линията!

“Миналият сезон времето за подготовка беше още по-малко. Върху трансферите се работи в момента, не е времето да ги коментирам. В момента ни интересува мачът с Берое.

“Мотивацията в отбора е добра. Да, загубихме онзи ден, има си причини, и то сериозни. Те са в нас и най-вече при мен като старши треньор. Поемам си отговорността. Продължаваме да работим. Има неща върху, които трябва да акцентираме. Сега мислим за следващия мач, който е утре.

“Аз се поставям в положението на другите отбори. Не е нормално те да не знаят кога играят, къде от колко часа, на кой стадион. Мен ме интересува футболът. Аз не следя само ЦСКА. Следя българското първенство, много първенства…”