Мадисън се шегува с Арнолд относно спора за ВАР на Тотнъм – Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джеймс Мадисън тролва Трент Александър-Арнолд относно претенциите зна Ливърпул за ВАР след загубата от Тотнъм

Джеймс Мадисън се майтапи със съотборника си в английския отбор Трент Александър-Арнолд заради Ливърпул, като тимът от “Анфийлд” поиска преиграване на сблъсъка с Тотнъм заради грешка на ВАР-съдиите. Двамата футболисти са част от състава на Англия за предстоящата международна пауза.

Звездата на Тотнъм е известен с шегите си в социалните мрежи. Той качи снимка на него и Александър-Арнолд във фитнеса и написа: “Все още иска преиграване”.

Както е известно, мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп предложи срещата им от Висшата лига срещу Тотнъм да бъде преиграна, след като гол на Луис Диас беше погрешно отменено от ВАР по време на срещата в Северен Лондон. Въпреки че треньорът по-късно заяви, че думите му са били изтълкувани погрешно от медиите и той вече е преодолял инцидента, полузащитникът на Тотнъм Мадисън не пропусна възможността да се шегува с Александър-Арнолд за странното искане на неговия мениджър.

Все пак снимката, качена от Мадисън обаче показва, че и двамата играчи наистина са оставили противоречията на заден план и са фокусирани върху работата под ръководството на Гарет Саутгейт.

Англия ще играе приятелски мач срещу Австралия на 13 октомври, а четири дни по-късно ще се изправи срещу Италия в квалификация за Евро 2024.