Магуайър защити Джордан Хендерсън след освиркванията по негов адрес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не освирквайте играчи, които играят за вашата страна и посвещават живота си на футбола и правят всичко възможно, за да накарат тази страна да има добри спомени и специални моменти за тях, феновете и техните семейства“, каза Магуайър пред Скай Спортс".

Хари Магуайър защити съотборника си в английския национален отбор Джордан Хендерсън, след като получи освирквания от публиката, когато влезе като резерва в петък вечер срещу Австралия.

“Истинските фенове на Англия не освиркват своите футболисти“, каза Хари Магуайър, след като отделните освирквания към Джордан Хендерсън бяха заглушени от шумни аплодисменти, когато влезе като смяна по време на победата над Италия с 3:1 във вторник.

Магуайър, който преживя подобно отношение от феновете през последните години, застана твърдо зад Хендерсън.

“Не освирквайте играчи, които играят за вашата страна и посвещават живота си на футбола и правят всичко възможно, за да накарат тази страна да има добри спомени и специални моменти за тях, феновете и техните семейства“, каза Магуайър пред Скай Спортс”.

“Познавам много топ фенове на Англия и познавам феновете на Англия, които са с мен още от дебюта ми и те са точно зад мен и те също са точно зад Джордан”, добави той.