Майкъл Олизе договори личните си условия с Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Кристъл Палас може да продължи кариерата си в Челси

В Челси се надяват да се подсилят с още атакуващи играчи и са идентифицирали 21-годишното крило Майкъл Олизе като потенциална трансферна цел. Според медията The ​​Secret Scout “сините” вече са договорили личните условия на 21-годишния плеймейкър, въпреки че тепърва ще трябва се споразумеят за трансферна сума с Кристъл Палас.

Ще бъде интересно да видим дали отботорът от “Селхъст Парк” е склонен да одобри напускането му, особено в същия прозорец, в който загубиха играч като Уилфрид Заха. Олизе беше ключов футблист за Кристъл Палас през миналия сезон, като вкара два гола и записа 11 асистенции във всички състезания през миналия сезон.

Неговото напускане със сигурност ще отслаби “орлите” в атака и предстои да видим как ще се развие ситуацията. Кристъл Палас вероятно ще поиска висока сума за него, ако бъдат принудени да се разделят с услугите му. Междувременно последните информации твърдят, че Челси е изпратил устна оферта за подписа му.

Няма съмнение, че Челси трябва да добави повече качество в последната третина. Те вече имат редица опции на свое разположение и ще бъде интересно да видим как ще настанят Олизе в стартовия състав, но все пак контузията на Нкунку ще му даде шанс за изяви, ако премине в Западен Лондон.