Ман Юнайтед следи десен бек на Байер Леверкузен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед с интерес към 23-годишния защитник на Леверкузен - Одилон Косуну

Одилон Косуну се утвърди като един от най-добрите млади защитници в Бундеслигата презтози сезон. Журналистът Флориан Плетенберг твърди, че Манчестър Юнайтед следи 23-годишния футболист на Байер Леверкузен.

Националът на Кот д’Ивоар със сигурност ще бъде привлечен от идеята да играе за един от най-големите клубове в света, а Манчестър Юнайтед също може да има полза от качествен млад защитник като него. Играчи като Хари Магуайър и Рафаел Варан са свързвани с напускане на “Олд Трафорд”. В такъв случай тимът на Манчестър Юнайтед се нуждае от ново попълнение.

Косуну показа качеството си в Бундеслигата и може да се окаже полезен трансфер за Червените дяволи. Ще бъде интересно да се види дали Манчестър Юнайтед може да осигури споразумение с ‘аспирините’ в края на сезона.

Трансфер през януари е малко вероятен, тъй като клубът от Бундеслигата ще иска да задържи най-добрите си играчи, докато се стремят да спечелят титлата в Бундеслигата. Междувременно 23-годишният играч ще иска да се състезава на най-високо ниво през следващите сезони. Преминаването в Манчестър Юнайтед ще му даде възможност да демонстрира качествата си във Висшата лига.