Ман Юнайтед ще се бори с Ман Сити за подписа на френски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед се интересува от привличането на Бенжамен Павар от Байерн, който е трансферна цел на Манчестър Сити

Според информация на медията Sky Sports Германия, бранителят на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар е следен от Манчестър Сити. Но Манчестър Юнайтед ще се състезава със своите градски съперници за 27-годишния носител на Световната купа и остава да видим кой ще спечели битката.

27-годишният Павар е ключов играч за клуба и страната си през последните сезони и може да се окаже добър трансфер за Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” със сигурност биха могли да използват повече качество и дълбочина на позицията на десния бек. Араън Уан-Бисака е свързван с напускане на клуба, така че Манчестър Юнайтед ще трябва да намери качествен футболист в тази зона.

Диого Дало е единствената друга опция за Манчестър Юнайтед на десния бек, а португалският защитник се справи сравнително добре през изминалия сезон. Но също така Бенжамен Павар може да играе и като централен бранител, което е допълнителен плюс.

Манчестър Юнайтед ще се бори за големите трофеи от Премиър Лийг и Шампионската лига следващия сезон. Павар се състезава на най-високо ниво с Байерн Мюнхен и Франция през последните сезони. Той има опита и манталитета да превърне Манчестър Юнайтед в истински претендент за големи отличия. Освен с добрата си игра в защита, 27-годишният футболист е изключителен с топката в крака и той ще помогне на Манчестър Юнайтед да създава голови положения.