Манчестър Сити се интересува от звезда на Брайтън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" виждат много потенциал в нападателя Евън Фъргюсън

Младият нападател Евън Фъргюсън се разглежда като опция за заместник на Ерлинг Халанд, ако норвежецът направи шокиращо напускане на “Етихад”, пише Fichajes. Манчестър Сити има желание да остане подготвен на пазара, ако немислимото се случи следващото лято, като 19-годишната звезда на Брайтън е трансферна цел на шампионите на Висшата лига.

Евън Фъргюсън вече направи огромно въздействие за кратко време с някои блестящи отигравания за Брайтън. Ирландският национал вече се смята за следващата голяма звезда, която ще напусне “чайките”, които засега са уверени, че ще го задържат в клуба и след лятото на 2024 г.

Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед вече са се интересували от нападателя, докато Челси също го разглеждат като алтернатива на Виктор Осимен. Наистина голям беше възходът на 19-годишния играч през изминалата година, тъй като той гледа към светло бъдеще във футбола. Нюкасъл Юнайтед също се насочи към ирландската звезда, откакто той отбеляза звезден хеттрик срещу тях по-рано през сезона.

Сега се съобщава, че Манчестър Сити е влязъл в битката за Фъргюсън, тъй като клубът го вижда като потенциален заместник на звездния нападател Ерлинг Халанд. Фъргюсън разполага с много качества и ако клуб като този на Пеп Гуардиола влезе в борбата за подписа му, то това ще направи живота по-труден за Брайтън да задържи 19-годишния играч.