Манчестър Юнайтед е пред Арсенал в битката за Джошуа Зиркзе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английските грандове имат желание да подпишат с 22-годишния нападател на Болоня

Информация на медията The Sun твърди, че Манчестър Юнайтед води в надпреварата за подписа на Джошуа Зиркзе. 22-годишният нападател също е трансферна цел на Арсенал, но “червените дяволи” са пред “топчиите” в преследването на футболиста.

Зиркзе се утвърди като един от най-добрите млади таланти в Серия А и неговите изяви в нападение за Болоня привлякоха вниманието на най-добрите клубове от Висшата лига. Манчестър Юнайтед се нуждае от подсилване в атка, а 22-годишният футболист може да се окаже качествено попълнение в дългосрочен план.

Нападателят е оценяван на 34 милиона паунда, а Манчестър Юнайтед със сигурност има финансовия ресурс да си го позволи. Ще бъде интересно да видим дали ще последват интереса си с конкретна оферта за подписа на нападателя този месец. Но трансфер през лятото е по-вероятен за момента, тъй като сега Болоня не се интересува от продажбата на футболиста.

Арсенал също трябва да привлече качествен нападател и гледат на звездата на Болоня като на потенциално попълнение. В момента “артилеристите” имат Габриел Жезус като първи нападател, а бразилският национал е вкарал само 3 гола в лигата досега.

22-годишният Зиркзе има осем гола и четири асистенции във всички турнири през настоящата кампания. Както Манчестър Юнайтед, така и Арсенал биха представлявали вълнуваща възможност за нападателя и ще бъде интересно да видим къде ще продължи кариерата си.