Манчестър Юнайтед обмисля трансфер на испански защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" са се прицелили в Хуан Миранда

24-годишният испански бранител Хуан Миранда е обект на интерес от страна на Манчестър Юнайтед. Английският гранд търси нов ляв бек, отправяйки се ъм летния трансферен прозорец. И от “Олд Трафорд” са се прицелили в 24-годишния краен защитник на Реал Бетис.

Хуан Миранда възроди своята кариера, след като се присъедини към тима на Бетис от Барселона. Лос Вердибланкос първоначално взеха футболиста под наем през есента на 2020 г., преди да завършат постоянна сделка за безплатен трансфер през юли 2021 г. Оттогава той се подвизава с успех на стадион Бенито Виямарин.

24-годишният футболист се е появил над 100 пъти досега за Бетис, отличавайки се с 8 гола и 11 асистенции. Дългосрочното бъдеще на Миранда в севилския клуб обаче е несигурно, тъй като той навлезе в последните седмици договора си. Подобна ситуация привлече вниманието на няколко известни клуба в цяла Европа.

Испанецът вече се очертава като трансферна цел за Манчестър Юнайтед, като “червените дяволи” искат да подпишат с ляв бек през летния трансферен прозорец. И привличането на Миранда като свободен агент би било добро сделка. Бившият защитник на Барселона е свързван и с други отбори от Висшата лига – Кристъл Палас и Уест Хем.