Манчестър Юнайтед предлага двама ненужни за Хьойлунд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" искат да се отърват от Фред и Ван де Беек

Ръководството на Манчестър Юнайтед е взело съвместно решение с Ерик тен Хаг да предложи полузащитниците Фред и Дони ван де Беек на Аталанта, с което се надяват италианския тим да свали цената на Расмус Хьойлунд. Нападателят е сред най-желаните футболисти от Тен Хаг, но Аталанта иска за неговите права 100 милиона евро, което според Юнайтед е твърде много.

Макар в Манчестър да се надяваха, че Аталанта ще приеме тяхното предложение, това не се случи. Според информацията на “The Athletic” италианците са отхвърлили офертата и са заявили, че ще приемат само пари за своя футболист, с които ще купят футболисти, които те преценят и, които ще им дадат най-големи шансове за класиране в топ 4 на Серия А през следващия сезон.

Проблемът за Аталанта в случая е, че самият Хьойлунд е голям фен на Манчестър Юнайтед. Той подкрепя “червените дяволи” още от дете и силно желае някой ден да играе на “Олд Трафорд”. Той обаче подписа дългогодишен договор с Аталанта едва миналия сезон, който изтича чак през 2027 година.

Още от: новини Манчестер Юнайтед