Милан влезе в битката за провалил се в Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Данжума бе звезда в Ла Лига, но Висшата лига се оказа твърде силна за него

Ръководството на Милан е започнало преговори с Виляреал за привличането на крилото Арно Данжума, твърди Фабрицио Романо. Нидерландецът е собственост на “жълтата подводница”, но прекара предишния сезон под наем в Тотнъм. Престоят му в северен Лондон обаче не бе успешен и той няма да продължи кариерата си в тима на “шпорите”.

Стефано Пиоли обаче вярва, че Данжума просто се намира в слаб период, който скоро ще превъзмогне и отново ще заиграе по начина, по който може. Той е второто крило, което Милан се опитва да привлече през този трансферен прозорец, след като те вече си осигуриха подписа на Кристиан Пулишич от Милан. Ако “росонерите” успеят да привлекат и Данжума в редиците си, то те ще имат четирима флангови футболисти с невероятни умения. Имената на Пулишич, Данжума, Рафаел Леао и Жуниор Месиас ще плашат всяка една противникова защита, на която ще и се наложи да ги спре.

Милан обаче не е единствения отбор, който следи Данжума, Нидерландецът има предложение от Фейенорд да се завърне в родината си, както и от Евертън, които са готови да му дадат още един шанс да се докаже във Висшата лига. Очаква се Данжума да вземе окончателно решение за бъдещето си най-късно до края на месеца.