Манчестър Юнайтед са отправили подобрена оферта за Онана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" няма да се откажат лесно от целта си

Ръководството на Манчестър Юнайтеде е направило нова оферта за вратаря на Интер Андре Онана. Предишното предложение на “червените дяволи” бе на стойност 35 милиона евро, но бе отхвърлено. Новата оферта според Sky Sports е на стойност малко над 50 милиона евро, което най-вероятно ще бъде достатъчно да убеди ръководството на Интер.

Онана е първият избор на Манчестър Юнайтед заради Ерик тен Хаг. Нидерландецът отлично познава качествата на камерунеца и желае отново да работи с него. Това, което отличава Онана от другите вратари е чудесната му игра с крака, която позволява на неговия отбор да разиграва топката по-спокойно в близост до собственото си наказателно поле, което е нещо към, което Ерик тен Хаг се стреми.

В Манчестър Юнайтед все още не са взели решение какво да правят с настоящия си вратар номер едно – Давид де Хеа. Контрактът на испанеца изтече в края на месеца и “червените дяволи” все още не са го подновили. Де Хеа обаче не е съобщил и, че ще напусне клуба. За момента той изчаква решението на ръководството, след което ще прецени дали да остане на “Олд Трафорд” или да приеме офертата от Ал Насър, която му бе предложена.