Манчестър Юнайтед взима вратар на Фейенорд, ако не успее с Онана
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
25-годишният страж Джъстин Бийлоу може да бъде привлечен на "Олд Трафорд"

Манчестър Юнайтед се интересува от вратаря на Фейенорд Джъстин Бийлоу. Според информация на медията “Атлетик”, “червените дяволи” са установили контакт с представители на 25-годишния вратар.

Кризата на вратарският пост в Ман Юнайтед е сериозна. Договорът на Давид де Хеа изтече и не е ясно дали ще приеме оферта за нов контракт и въобще ще има ли такава, а преговорите с Интер за Андре Онана не напредват. Така Джъстин Бийлоу се появява като изненадащ кандидат за трансфер в Юнайтед и той може да реши проблемите на тима.

Бийлоу имаше сериозен принос за спечелената титла на Нидерландия от Фейенорд. Той взе участие в 34 мача във всички турнири за тима през миналия сезон. Вратарят има контракт с гранда от Ротердам до 2025 година, а цената му е около 15 млн. евро. При изгодна оферта футболистът със сигурност ще бъде продаден, а за Ман Юнайтед тази трансферна сума не би трябвало да бъде проблем.

Иначе Манчестър Юнайтед е готов да предложи 45 5 млн. евро за Андре Онана. Интер обаче не иска да продава камерунския вратар за по-малко от 60 млн. Към днешна дата “червените дяволи” няма как да си позволят тази сума заради изискванията на финансовия феърплей.