Марко Роси: Сърбия може да се мери с всеки отбор в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Справихме се добре, но трябва да признаем, че имахме и малко късмет", каза той.

Националният селекционер на Унгария – Марко Роси, остана много доволен след успеха над Сърбия с 2:1 вчера, чрез който отборът му си осигури участие на Европейското първенство през 2024-а.

“През първото полувреме страдахме дори повече, отколкото през второто, може би по тактически причини. На полувремето се опитахме да направим някои корекции. Като цяло все още се защитавахме дълбоко, твърде дълбоко, за да ми хареса. Сърбия имаше много шансове, но ние също имахме три или четири чисти възможности”, коментира Роси.

“Бих искал да поздравя Сърбия, защото играха наистина добре. В Белград и тук те ни създадоха всякакви неприятности. Първият гол беше фантастичен ход, както и за втория благодарение на таланта и уменията на Роланд Салай. Мога само да съм благодарен на моите момчета”, призна той.

“Казах на президента на федерацията, че остарях с две години през второто полувреме. Страдахме много, но както казват англичаните – без болка няма победа. Срещу такъв противник не можете да мислите, че ще бъде лесно да спечелите. Сърбия може да се мери с всеки отбор в света технически и тактически. Справихме се добре, но трябва да признаем, че имахме и малко късмет”, завърши Марко Роси.