Меси може и да дебютира за Интер Маями срещу Крус Асул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Меси и Бускетс все пак може да запишат минути срещу мексиканците, според думите на Тата Мартино

Дебютът на новото попълнение в редиците на Интер Маями и световна футболна суперзвезда Лионел Меси за срещата с Крус Асул е под въпрос. Дейвид Бекъм, който е сред собствениците на клуба намекна, че може и да не запише минути срещу мексиканците.

Двубоят на Интер Маями с Крус Асул е в събота, а той е част от програмата на надпреварата за Купата на Лигата, в която се състезават отбори от първенството на САЩ и Канада (MLS) и мексиканския шампионат.

„Срещу Крус Азул ще бъде труден мач. Знаем, че това е страхотен отбор с добри играчи. Не знаем дали Лео ще изиграе мача или ще има минути, защото мисля, че в крайна сметка той трябва да е готов”, сподели Бекъм.

„Трябва да го защитим и да се уверим, че е готов, защото той беше на почивка и току-що пристигна в Маями. Мисля, че Лео и Тата (Мартино) ще решат кога и дали ще играе в петък, но атмосферата тук ще бъде невероятна и се надяваме, че можем да спечелим“, завърши легендата на “трите лъва”.

Наставникът на “розовите” Херардо Мартино обаче сподели, че Меси и Бускетс са готови за игра и ще даде шанс за изява на бившите звезди на Барселона.

“От това, което видях досега, те са готови за игра и ще играят още в петък. Независимо дали като титуляри или на полувремето, ще играят. Според мен и Лео, и Буси са в добра кондиция“, сподели Мартино пред “ESPN Futbol 12 on”.