Меси: Заедно ще продължим да изграждаме този невероятен проект
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лео вече парафира своя контракт с Интер Маями.

Американският Интер Маями официално анонсира привличането на аржентинската мегазвезда Лионел Меси.

Доскорошният футболист на Пари Сен Жермен и легенда на Барселона парафира договор до края на сезон 2025.

„Много съм развълнуван за следващата стъпка в моята кариера. Това е фантастична възможност и заедно ще продължим да изграждаме този невероятен проект. Идеята е да работим заедно, за да постигнем целите и наистина искам да помогна на новия ми отбор“, сподели Меси.

„Преди 10 години, когато започнах начинанието си да създам нов клуб в Маями, казах, че мечтая да донеса най-страхотните световни играчи в този прекрасен град. Исках футболисти, които споделят амбицията, която аз имах, когато се присъединих към ЛА Галакси да помогна на футбола в САЩ да се развие и да създам наследството за следващото поколение в този спорт, който обичаме толкова много”, каза от своя страна Дейвид Бекъм, който е един от собствениците на Интер Маями.

“Днес тази мечта се сбъдва. Не мога да бъда по-горд от това, че играч от калибъра на Лео се присъединява към нашия отбор, но и имам удоволствието да приветствам добър приятел, страхотен човек и красивото му семейство, които се присъединяват към общността на Маями“, каза още бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.