google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившият врата на Левски Милан Миятович предупреди Искра Даниловград за силните страни на Локомотив Пловдив, преди сблъсъкът от Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 21:00 часа българско време в черногорската столица Подгорица.

Миятович похвали момчетата на Бруно Акрапович, за агресивния футбол, на който разчитат. Черногорският вратар коментира и темата с многото чужденци в България и защо това не е задължително да говори за висока класа.

„Помня Локомотив от времето, когато играх за Левски. Те са много здрав и силен отбор. Вярно е, че залагат на много чужденци, но това не трябва да плаши Искра. България е част от Европейския съюз и поради тази причина отборите нямат ограничение на броя футболисти от общността. Това, че в някой отбор има много чужденци, не означава, че те са топ класа. Има и доста слаби чужденци в местното първенство“.

„Локомотив залага основно на легионери, свързани с бившата Югославия. И треньорът им е от там. Използват нестандартна схема на игра 4-4-1-2. И като отбор са доста нестандартни.“ – казва Миятович в интервю за „vijesti.me”.