Миленкович с най-големи шансове да премине в английски клуб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той има огромни шансове да отиде в Англия", твърди журналистът Фабрицио Романо

Защитникът на Фиорентина Никола Миленкович е сред най-обсъжданите имена за трансфер това лято. 23-годишният бранител има договор с „виолетовите“ до края на сезона, а по всичко личи, че няма намерение да остава на „Артемио Франки“ и за следващата кампания. Тъкмо поради тази причина спекулациите за бъдещето му не стихват.

Версиите на “Sky Sports” в различните държави го свързват с много от топ отборите в Европа. През последните седмици Миленкович бе свързван с трансфер в английските Манчестър Юнайтед и Ливърпул, както и в германския Борусия Дортмунд.

Интерес към сръбския национал не липсва и в Серия „А“. Милан направи неуспешен опит да го привлече миналото лято, а Интер също се нареди на опашката за бранителя.

Журналистът Фабрицио Романо пък заявява в своя подкаст Here We Go, че Миленкович е с най-големи шансове да заиграе на Острова. “Миленкович няма да преподпише с Фиорентина. Уест Хем предложиха 25 млн. евро за него, но отборът му отговори с “не”. Според мен оттам искат 40 млн. евро за него. Манчестър Юнайтед винаги са го следяли. Той има огромни шансове да отиде в Англия.“