Младежки национал на Англия отказа нов договор от Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Леви Колуил е отхвърлил предложение на "сините" за подновяване на договора

Младежкият национал на Англия Леви Колуил е свързван с напускане на Челси, който според информациите иска да му предложи нов договор. Според Фабрицио Романо, 20-годишният футболист няма да подпише удължаване на договора с Челси, докато не получи яснота относно ролята си в клуба. Той отхвърли предложението за договор на фона на интерес от страна на Ливърпул.

Бранителят е готов да преговаря с мениджъра Почетино, преди да вземе решение за бъдещето си на “Стамфорд Бридж”. Той е високо ценен в Англия и има голямо бъдеще пред себе си. Напускането на Челси може да му предостави нова възможност. 20-годишният защитник е силно свързван с преминаване в Ливърпул, който трябва да привлече защитници това лято. Колуил може да бъде идеалният дългосрочен заместник на футболист като Жоел Матип. Бранителят ще се стреми да играе редовно на този етап от кариерата си и преместването от Челси може да е добра идея.

Леви Колуил е страхотен талант и той показа качеството си в Брайтън миналия сезон. Защитникът има всички качества да се развие в играч от най-висока класа в близко бъдеще. Междувременно Челси ще се опита да го убеди да остане на Стамфорд Бридж за още доста години. Челси се раздели с Калиду Кулибали през лятото и Колуил може да го замени, освен ако мениджърът Почетино не смята да привлича друг футболист.