Опитен нападател отново ще играе за Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ивайло Димитров ще защитава цветовете на "виолетовите" през новия сезон

Етър се похвали със седмо ново попълнение това лято – клубът привлече нападателя Ивайло Димитров. Днес опитният нападател официално бе представен като играч на “виолетовите”. Той ще играе в Етър за трети път в своята кариера.

Първият престой на Димитров на стадион “Ивайло” бе през 2011 г. След това през 2019 г. нападателят игра в клуба като преотстъпен от Арда Кърджали. За тима на Етър, футболистът има 20 мача и 1 гол.

Ивайло Димитров идва във Велико Търново, след като напусна Локомотив Пловдив. През миналия сезон взе участие в общо 19 мача на „черно-белите“. Футболистът направи първи коментар, след като позира с екипа на Етър.

„Изтече ми договорът с Локомотив Пловдив и получих обаждане от Етър. Не съм се замислял изобщо, аз вече два пъти съм бил тук. Надявам се да покажа едно добро ниво и да помогна на тима да постигне целите си. Обстановката ми е позната, вече има доста млади момчета, а с по-опитните се познаваме, играли сме или заедно, или един срещу друг. Не ми е нужно време за адаптация. Очаквам за себе си най-вече да съм здрав, да демонстрирам добра игра и с качествата и опита, които имам зад гърба си, да бъда полезен първо на наставника и младите момчета, както и най-важното – да радваме феновете на Етър.”