google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Димитър Видев и Пламен Иванов се отчетоха с по две попадения за успеха с 4:0

Един от шлагерите на Трета лига през този сезон – Загорец, записа нова престижна победа в контролите, част от подготовката на новозагорци за пролетния дял на шампионата.

Броени дни след комфортния успех с 3:1 над елитния Етър, момчетата на Миро Миндев разгромиха втородивизионния Янтра с 4:0, като и тази среща се игра на терена в Мъглиж.

Димитър Видев, който се разписа и срещу Болярите, постави началото на головата фиеста след само стотина секунди игра. Отново той дублира аванса на новозагорци, затвърждавайки превъзходството на своя тим.

Гладът за голове на Загорец обаче не секна. След няколко хубави атаки, при които не се стигна до попадение, на сцената отново излезе топ-реализаторът на тима Пламен Иванов.

В двубоя с Етър той се отчете със спиращ дъха изстрел от въздуха, а днес, макар и появил се след почивката, се разписа още два пъти.

Пореден силен мач за Загорец изигра умело бродиращият по левия фланг Александър Хардалов, който продължи да запасява съотборниците си с подканящи центрирания.

Неприятната новина за Миндев е свързана със завърналия се след травма Денислав Атанасов, който напусна принудително играта заради удар в прасеца.

Предвожданият от Костадин Ангелов Янтра излезе в необичаен състав поради отсъствието на контузени играчи. Заради травми в срещата не взеха участие Костадин Гаджалов, Георги Върбанов, Атанас Стоименов и Емил Колев.

В първите минути на двубоя пък притеснителна травма в коляното извади и Константин Иванов, което наложи в игра да се появи юношата Божидар Радев.