Моуриньо не подценява никой, още помни загубата от Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Още не съм забравил, че загубихме от Лудогорец миналия сезон", каза треньорът на Рома

В четвъртък тимът на Рома започва участието си в груповата фаза на Лига Европа, като първият съперник на “вълците” е молдовскит Шериф Тираспол. Италианският тим гостува в срещата, като Жозе Моуриньо заяви, че не подценява двубоите на чужд терен.

Рома стигна до финала в Лига Европа миналия сезон, като загуби от Севиля в спора за трофея след 11-метрови наказателни удари. Специалния припомни за някои провали на “вълците” далеч от дома в Европа, намесвайки и загубата от Лудогорец.

„Това е различен сезон от предишния, различно състезание. Също така ще продължа да казвам до горчивия край, че не загубихме този финал в Будапеща. Всеки път, когато хората ми говорят за това, ще им казвам, че не сме били победени от Севиля“, заяви Жозе Моуриньо.

„Имайки предвид това, днес стартираме от нулата и нашата цел е да се класираме за следващата фаза. Миналата година започнахме групата с поражение, което усложни нещата. Трябваше да преминем през плейофите, така че спечелването на групата очевидно би било от голямо значение“, продължи португалецът.

„Уважаваме всички наши опоненти. Още не съм забравил, че допуснахме загуба от Лудогорец миналия сезон и преди две години загубихме с 1:6 в двубой, който трябваше да спечелим, така че никога не е лесно да играеш далеч от дома в Европа“, призна Моуриньо.