Нападател на Манчестър Юнайтед може да се озове във Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антони Марсиал е на изхода на "Олд Трафорд"

Нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е поредния играч към когото се очакват оферти от клубовете от Саудитска Арабия, съобщава “Mirror”. Този трансфер обаче не е много вероятен, тъй като Ерик тен Хаг в момента разполага само с един нападател – Расмус Хьойлунд, който дори в момента е контузен. Освен Хьойлунд като номер 9 може да играе и Маркъс Рашфорд, но Тен Хаг предпочита да го използва на лявото крило.

Не само ситуацията в Манчестър Юнайтед обаче усложнява трансфера на Марсиал. Доста клубове от Саудитска Арабия вече се сдобиха с централни нападатели и едва ли ще се нуждаят от още такива, които да стоят на резервната скамейка. Ал Насър разполага с Кристиано Роналдо на върха на атаката си, Ал Хилал с Митрович, Ал Итихад с Бензема, Ал Ахли с Роберто Фирмино, а Ал Етифак с Муса Дембеле.

Това означава, че Марсиал или трябва да премине в отбор, който смята да играе с двама централни нападатели или да потърси трансфер в клуб, който се подвизава в по-ниските позиции на таблицата. Такъв вариант обаче е малко вероятен, тъй като французинът все още има желание да печели трофеи.