Неймар събра над 10 млн последватели в “ТикТок” и ги… заряза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът вече е при конкурента Тriller

Звездата на Пари Сен Жермен и бразилския национален тим Неймар напусна социалната мрежа “ТикТок”, като по този начин “изостави” 10.6 млн. свои последователи.

Нападателят се появи в приложението за кратки видеоклипове през лятото и само за четири месеца събра огромна маса почитатели. Сега обаче той се насочва към конкурента Triller.

“Разнообразието, графичната култура и въздействието на Triller върху културата са несравними. Имам честта да обявя, че се присъединявам към семейството на Triller и напускам “ТикТок” завинаги”, заяви Неймар.

Подобна бизнес-рокада не е необичайна за Неймар. Тази година той вече смени гиганта за спортни арткли”Найки” с конкурента “Пума”.

Неймар събра над 10 млн последватели в "ТикТок" и ги... заряза 1

За Неймар, както за мнозинството от звездите на спорта, социалните мрежи са огромен източник на приходи. Според различни данни от една платена публикация в “Инстаграм”, където има 143 милиона последователи, бразилецът получава над 700 хиляи долара.

През август компанията, разработваща Triller, обяви, че е преминала границата от 250 милиона сваляния на приложението. Фирмата опитва да използва и проблемите на Тик Ток в САЩ.