Непобеден лидер в Трета лига се раздели с треньор, сменя го Феро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Благой Кръстанов си тръгва от шлагера на северозапад Левски (Лом) без да е допуснал нито една загуба

Убедителният лидер в Северозападната Трета лига Левски (Лом), който не познава вкуса на поражението от началото на сезона, изуми мнозинството от феновете си, след като осъществи треньорска рокада.

От клуба в дунавския град потвърдиха пред 7 Спорт, че Благой Кръстанов вече не е начело на тима, като на негово място застава бившият предводител на Литекс, ЦСКА, Етър и Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов.

Рокадата идва само два дни, след като ломчани завършиха наравно – 3:3, при гостуването на Дреновец, въпреки че след края на първото полувреме водеха в резултата с 3:0.

И след изпуснатите две точки обаче Левски е необезпокояван на върха на подреждането с 51 точки, седем повече от Севлиево и осем пред Вихър (Славяново).

Огромна част от феновете на тима изразиха несъгласие с емоционалното действие на ръководството, коментирайки че няма никаква логика да се стига до освобождаването на треньора, който превърна ломчани в абсолютен доминант в Северозападната Трета лига.

В екипа на Спасов остават асистентите на Кръстанов – Венци Иванов и Максим Тодоров.

Дебютът на 59-годишния специалист начело Левски ще бъд е в неделя, 21 март, от 14.30 часа срещу втория тим на Ботев (Враца).