Неприятна новина за Реал Мадрид преди подновяването на Ла Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Давид Алаба е под въпрос за срещата - куп проблеми за Анчелоти в защита.

През този уикенд испанското първенство Ла Лига ще се поднови, а тимът на Реал Мадрид ще срещне коравия отбор на Севиля в събота (21 октомври). Двубоят е на „Рамон Санчес Писхуан“ като “белият балет” има проблеми в защита преди визитата на севилци.

Защитникът Давид Алаба не е напълно възстановен от травмата, която получи на 27 септември при домакинството на Лас Палмас. Бразилецът Едер Милитао е с тежка контузия, така че за него е ясно, че пропуска двубоя в Севиля.

Австриецът Алаба обаче може да не е готов за подновяването на Ла Лига след паузата за националните отбори. Наказан за този мач е Начо Фернандес, което прави задачата пред треньора Карло Анчелоти още по-тежка.

Това означава, че само германският бранител Антонио Рюдигер е на линия за срещата в Андалусия що се отнася до защитната формация на отбора. Ще се налага треньорът Карло Анчелоти да да преквалифицира някой от халфовете си като централен защитник. Очаква се това да бъде френският национал Орелиен Чуамени, който е поливалентен футболист.