Нов обрат! Никой не иска Мбапе, всички знаят за договора му с Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят е изпаднал в тежка ситуация

Ситуацията със звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе става все по-серизона. Според журналистът Дейвид Орнстийн никой от топ европейските клубове не иска да го привлече в редиците си, тъй като всички вярват, че той вече е сключил предварителен договор с Реал Мадрид.

Преди няколко седмици се появи информация, че няколко клубове топ 5 лигите се интересуват от Мбапе. Сред тях бяха Манчестър Юнайтед, Тотнъм, Челси и Ливърпул. Те обаче са се отказали от нападателя, тъй като те се притесняват, че той ще напусне след само една година, защото вече има договор с Реал Мадрид, а нито един от тях няма желание да плати баслословна сума за футболист, който ще напусне само след година.

ПСЖ също не желаят да задържат Мбапе, тъй като те не искат да го загубят без трансферна сума. Това означава, че единствената опция пред него е да премине в Саудитска Арабия. От азиатската държава дори направиха оферта за него на стойност 300 милиона евро, но той отказа. За момента тази сага може да поеме във всяка една посока. Очаква се обаче французина да вземе окончателно решение най-късно до седмица.