Реал Бетис привлече талант на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алекс Коладо ще остане в Ла Лига

Талантът на Барселона Алекс Коладо е новото попълнение в отбора на Реал Бетис, съобщиха от клуба. За него каталунците обаче не получиха трансферна сума, тъй като неговият договор изтече това лято.

Коладо се превръща в поредния футболист, за когото се вдига много шум докато играе в академията на Барселона “Ла Масия”, но впоследствие не успява да пробие в първия тим. Младежът постепенно и търпеливо преминава през отборите до 16 и 18 години на каталунците, след което записва няколко мача и за Б отбора преди да бъде отдаден под наем първо в Гранада, а после и в Елче.

Докато играеше под наем обаче той впечатли с изявите си, което накара Реал Бетис да подпише договор с него. В тима на “зелено-белите” той ще получи повече шанс за изява отколкото на “Камп Ноу”, което може да му помогне все пак да развие потенциала си. Все още испанецът не трябва да бъде отписван като провален талант, тъй като той е на 24 и не е единствения играч, който е бил освобождаван от Барселона и впоследствие е карал каталунците да съжаляват за решението си.