google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мароко ще опита да поднесе изненадата срещу Португалия, а Франция ще защитава световната си титла срещу Англия.

Във вчерашния ден съставите на Хърватия и Аржентина си подпечатаха участието на 1/2-финалите на Мондиала в Катар.

Това се случи, след като и двата отбора надделяха над своите съперници – Бразилия и Нидерландия, след изпълнение на дузпи.

Днес пък ще станат ясни и останалите два тима, които ще продължат към следващата фаза от Световното първенство.

Сензацията Мароко се изправя срещу един от фаворитите за титлата – Португалия, а Англия ще спори за място на полуфиналите с Франция.

Ето и реда на двубоите, които, разбира се, са и част от мачовете от Мондиала по тв днес:

17:00 часа – Мароко – Португалия

21:00 часа – Англия – Франция

На стадион “Ал Тумама” един срещу друг се изправят Мароко и Португалия. Африканците стигнаха до този етап от турнира след като спечелиха първото място в групата си, а впоследствие се справиха и с Испания на осминафиналите. Португалците също финишираха на първата позиция в своята група, а преди броени дни отборът се наложи с убедителното 6:1 над Швейцария. Букмейкърът Betano.bg дава предимство на “мореплавателите” за победа с коефициент от 1.77 срещу 5.74 за Мароко. Равенството пък е оценено на 3.83.

Англия и Франция ще премерят сили в интригуващ сблъсък на стадион „Ал Байт“ от 21:00 часа. “Трите лъва” спечелиха групата си, а на осминафиналите не срещнаха трудности срещу Сенегал, побеждавайки африканците с класическото 3:0. Французите също триумфираха на първото място в групата си, а на осминафиналната фаза преодоляха Полша с 3:1. Букмейкърът Winbet.bg предвижда равностоен мач между англичаните и “петлите”, но все пак компанията дава много леко предимство за победа на вторите с коефициент от 2.60 срещу такъв 3.12 за успех на англичаните. Равенството пък е със ставка от 3.31.