Новият букмейкър Betway с примамливи бонуси и оферти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интернационалната букмейкърска компания Betway вече е на българския пазар

Интернационалната букмейкърска компания Betway вече е на българския пазар. Букмейкърът е един от лидерите в своята сфера, а също и сред най-разпознаваемите брандове, благодарение на отличната си реклама и партньорство с прочути спортни звезди и клубове. Английската хазартна компания има какво да предложи и с какво да зарадва родния фен на залаганията.

За да се впуснете в огромния виртуален свят на Betway България, първо имате нужда от регистрация. Традицията тук е спазена и всичко става бързо и лесно. Стъпките са стандартни и три на брой, а изпълнението им не трябва да ви затрудни, но в случай на проблем, чатът на живо, който е 24/7, ще ви упъти за преодоляване на проблема.

С вече направена регистрация ще имате възможност да се възползвате от предлагания Betway Бонус.  Офертата за добре дошъл на всеки нов регистриран клиент е 100% мач бонус на първия депозит до 200 лева. Предложението е валидно само за играчи, които правят първия си депозит в Betway. По същия начин стоят и нещата с началния Бетуей бонус в категория Казино. И тук ще получите 100% до 200 лева от първоначалния ви депозит.

Новият букмейкър у нас разполага с мобилно приложение за двете най-използвани операционни системи – Android и iOS, така ще имате възможност да по всяко време да направите своя залог.