Новият нападател на Берое е бил обект на интерес от Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" се интересували от Сантиаго Годой, но предпочели Матиас Тисера

Берое направи сериозен трансферен удар в атака, след като привлече аржентинския нападател Сантиаго Годой от Расинг Клуб. Медията „Ole“ публикува интересен материал във Facebook профила си, като аржентинците обръшат внимание на новото попълнение на заралии. Любопитно е, че Берое все още не са представили футболиста официално, но преди дни качиха видео с него, озаглавено “Вашият комшар идва”, опитвайки се да стреснат останалите клубове в efbet Лига.

Аржентинското издание „Ole“ твърди, че Годой е бил в трансферните планове на родния шампион Лудогорец преди година, но в крайна сметка “орлите” взеха по-опитния и се пак това не се оказа грешен ход. Годой и Тисера са били предложени на “зелените” в Разград, като се споменава, че новият нападател на Берое има страхотни качества и невероятент алант.

„Годой е един от най-големите таланти на аржентинския футбол, който със сигурност ще следим много внимателно като развитие в българския футбол и Европа. Скоро може да се очаква още по-сериозен трансфер от него, ако успее да демонстрира качествата си в българското първенство с екипа на Берое“, пише изданието.

Все още не е ясно кога Берое ще може да разчита на Сантиаго Годой, който ще трябва да чака и за издаване на работна виза, за да играе в България.