Ново предизвикателство за Лудогорец – на пътя им се задава Нордселанд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата тима кръстосват шпаги в мач от група "H" на ЛК.

След като разби с 4:0 Спартак Търнава в първия кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите, българският шампион Лудогорец ще премери сили с Нордселанд.

Двубоят между “орлите” и датския тим стартира от 22:00 часа, а Инбет вече е готов с коефициентите си за срещата.

Компанията сочи Нордселанд като фаворит за победата със ставка от 1.70 срещу 4.50 за гостите от Разград. Равенството пък е оценено на 4.00.

Отборът на Ивайло Петев влиза в сблъсъка с приповдигнато настроение, след като в изминалия кръг от efbet Лига надви Левски на стадион “Георги Аспарухов” с 1:0.

Все още обаче “зелените” има какво да подобряват в родното първенство, тъй като от началото на кампанията имат на сметката си две равенства и две загуби още. Наред с това Лудогорец изостава и от временния лидер Локомотив Пловдив, който обаче е с два мача повече от “орлите”.

Тимът на Нордселанд пък след 10 изиграни кръга е на третото място в таблицата. Датският тим е в серия от четири поредни равенство и ще иска да се поздрави с успех срещу българския хегемон.

Разградчани обаче няма да се дадат от бой и също ще търсят трите точки, както заяви директорът и клубна легенда Козмин Моци.