Нюкасъл има амбициозни трансферни цели от грандове във Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" искат Конър Галахър и Калвин Филипс съответно от Челси и Ман Сити

Тимът на Нюкасъл ще се състезава в Шампионска лига през новата кампания и е ясно, че търси перспективни играчи на пазара за подсилване на отбора. Въпреки че вече привлече един страхотен халф в лицето на Сандро Тонали от Милан, клубът от “Сейнт Джеймсис Парк” е набелязал още играчи за средата на терена. Обект на техен интерес са полузащитниците Конър Галахър от Челси и Калвин Филипс от Манчестър Сити, според информация на The ​​Telegraph.

Отборът на Еди Хау разполага с ограничен бюджет и вместо да прави други грандиозни входящи трансфери ще се насочи към наемането на обещаващи футболисти. От доста време насам Нюкасъл иска да вземе Конър Галахър в своите редици. Вече трети пореден сезон по един или друг начин „джордитата“ се опитват да го доведат на “Сейнт Джеймсис Парк”.

През изминалата кампания 23-годишният младок изигра 45 мача за Челси във всички турнири, в които отбеляза 3 гола и направи 1 асистенция. Преди това Галахър игра под наем в тима на Кристъл Палас, където остави страхотни впечатления.

Нюкасъл се интересува и от Калвин Филипс, който трябва да смени клуба, за да съживи кариерата си. Играчът взе участие в 19 мача за Ман Сити през миналия сезон, но нямаше основен принос за представянето на тима.