Нюкасъл ще спира устрема на Ливърпул на “Сейнт Джеймсис Парк”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще пътуват до в Северна Англия и ще се опитат да спечелят три точки далеч от дома

Днес от 18:30 ч. ще се изиграе най-интересния мач от третия кръг на Висшата лига – Нюкасъл срещу Ливърпул. Двубоят на “Сейнт Джеймсис Парк” се очаква с огромен интерес, като феновете най-вероятно ще получат истинско зрелище. Онлайн букмейкърите дават леко предимство на “джордитата”, които ще търсят втора победа за кампанията.

Ливърпул постигна трудна победа над Борнемут в последния си мач във Висшата лига и ще се опита да надгради това представяне срещу Нюкасъл. Междувременно домакините разбиха Астън Вила с 5:1 у дома на старта на сезона, след което записаха с минимална загуба от Манчестър Сити в последния си мач. Свраките ще бъдат доста уверени, че ще постигнат положителен резултат у дома срещу Ливърпул, тъй като пред своите фенове играят силно.

Ливърпул спечели девет от последните си 11 мача срещу Нюкасъл Юнайтед във всички турнири, което пък дава увереност на гостите. Освен това отборът на Юрген Клоп е непобеден в последните си 13 мача във Висшата лига. Ливърпул запази суха мрежа в последните си три мача като гост срещу Нюкасъл Юнайтед във всички състезания, но няма да им е лесно да не допуснат попадение в неделя.

Двата отбора са с доста изравнени възможности и това вероятно ще бъде страхотна среща. Нюкасъл се оказва труден за побеждаване у дома и те ще се стремят да вземат трите точки, както направиха срещу Астън Вила в първия кръг. Поглеждайки назад към миналия сезон, “свраките” отбелязаха поне два пъти в шест от последните си осем домакински мача в лигата и вкараха 22 пъти в тази серия, така че със силна игра в атака ще се опитат да спечелят и да спрат устрема на мърсисайдци.