Обрат! Верати няма да ходи в Саудитска Арабия, а в Катар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Катарски клуб се е разбрал с ПСЖ

Ръководството на катарския клуб Ал-Араби е постигнало договорка с ПСЖ за трансфера на дългогодишния служител на клуба Марко Верати, твърдят медиите във Франция. Катарците са уверени, че ще завършат сделката в следващите дни, макар все още да не са получили положителен отговор от футболиста.

За момента не е ясно дали Верати ще иска да премине в Катар, тъй като той вече има договорка с неназован тим от Саудитска Арабия. Приоритетът на италианеца е да заиграе в Саудитска Арабия, тъй като проектът там изглежда доста по-стабилен и той не иска да се нарушава споразумението, което вече има.

Проблемът с трансфера му в Саудитска Арабия обаче е, че ПСЖ иска твърде висока сума за него. Според информацията парижани трудно ще пуснат халфа си за по-малко от 60 милиона евро, което според инвестиционния фонд на страната от Близкия изток е твърде голяма сума за играч, който вече е навършил 30 години.

Както обаче вече стана ясно на всички средствата не са проблем за Саудитска Арабия. Най-вероятно те също скоро ще се съгласят да платят исканата от ПСЖ сума, за да не изпуснат Верати, който със сигурност няма да остане на “Парк де Пренс” и през следващия сезон.