google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Светльо Петров ще се опита да спаси Етър

Светослав Петров бе назначен официално за нов наставник на Етър, обявиха днес болярите. Младият специалист започва работа начело на „виолетовите“ от понеделник. Наставникът бе представен на футболистите от председателя на УС на клуба Деян Куздов и изведе болярите за първи път за тренировка.

„Залагаме отново на млад и амбициозен специалист, който е доказал своя професионализъм в работата си. Надяваме се, че ще се справи с нелеката задача да запази мястото на отбора в Първа лига. Към момента не можем да правим нова селекция до зимата, така че ще се справяме с наличния потенциал и трябва да използваме сто процента от възможностите му”, каза Куздов.

“Единствените нови попълнения на този етап са 4-ата чужденци, които чакат работни визи. Това са Хосекарлос ван Ранкин, Принс, Моузес Кандидус и Луис Кордова, като последните двама ще бъдат готови за игра до дни“, добави Деян Куздов.

Светослав Петров е бивш полузащитник със сериозен опит в Първа лига. Той е бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев Пд и Локо Сф, треньор и директор в Добруджа, директор в Берое. За последно до май тази година бе наставник на Септември София в efbet Лига.

Светослав Петров ще дебютира начело на Етър в домакинството на Хебър в неделя.