Официално: Лудогорец представи ново звездно попълнение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френското крило Мунир Шуиар идва в Разград за заместник на Десподов

Лудогорец привлече френския офанзивен футболист Мунир Шуиар. “Орлите” осъществиха сделката два дни преди затварянето на трансферния прозорец.

24-годишният Мунир идва с високи очаквания в Разград и е считан за заместник на Кирил Десподов. Футболистът прекара сезон 2022/23 в турската Суперлига, където игра за отборите на Истанбул Башакшехир и Касъмпаша и се отчете с 46 двубоя, 4 гола и 10 асистенции. Прави впечатление, че Шиуар дава доста асистенции и това е отлична новина за нападатели на Лудогорец.

В турнира Лига на Конференциите Шуиар е записал 6 мача и 1 асистенция през сезон 2022/23. В кариерата на Мунир се открояват още 43 двубоя във френската елитна дивизия Лига 1 с екипа на Дижон, в който успява да вкара 4 гола и записа 2 асистенции на името си.

“Много се вълнувам да направя следващата стъпка в кариерата си в Лудогорец. Познавам клуба от силното му представяне в евротурнирите през последните години. Надявам се заедно този сезон също да стигнем доста напред в Лигата на Конференциите и отново да станем шампиони. А догодина ще се боря да върнем тима в Шампионска лига, тъй като клубът има качества да играе в най-силния европейски турнир“ каза Мунир Шуиар като играч на Лудогорец.